Ikväll lyckade jag till det med att fixa tre rätters middag till oss.
Förrätt:
Skagenmacka med hemma gjord skagenröra

Skagenröra:
400 gr skalade räkor
2 msk dill
1 dl majonnäs
1 dl grekisk yoghurt
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk pressad citron
2 msk finhackad rödlök
Tina räkorna och grovhacka. Lägg i en skål. Blanda i resten av ingredienserna och blanda. Klar att servera.
Jag serverade på en halv baguette med ägg, sallad, rödlök, räkor, tomat och en liten citronskiva.
Huvudrätt:
Helstekt marinerad ytterfläskfile

Den marinerades i olja, balsamvinäger, chili, salt & dill.
In i ugnen på 200 grader i ca 30-40 minuter.
Serverades med färskpotatis, sparris stekt med bacon och en kall sås på grekisk yoghurt, citron, dill & lite chili.
Efterrätt:
Enkel chokladmousse

Vispa 1,5 dl grädde. Smält 100 gr mörk choklad, jag hade med mintsmak. Blanda grädde och choklad. Häll i skålar och låt stå i kylskåpet ett litet tag.
En riktigt god tre rätters om jag får säga det själv och det får jag ju!