Texas Chili
Igår gjorde jag en Texas Chili, från Ica! Den skulle göras på högrev men det var slut i affären så jag tog fransyska istället och det blev gott. Med morötter, lök, vitlök, lite ale, buljong, cacao & chili-krydda, kanel & nejlikor. Precis i slutet hade man också i kidneybönor och choklad. Jag tycker den blev väldigt god.

Stod att den skulle serveras med ris men jag kände att nog blev lite mycket så vi tog tortillabröd och lite sallad samt gräddfil. Gott!
Det står i receptet att man ska passa lite på den så den inte kokar torrt (den ska koka 3 timmar minst) men det blev rätt mycket vätska i den så jag tog faktiskt bort kanske drygt 1 liter mot slutet, för att den skulle bli lite mer "fast". Det kladdades en del en då sen när det skulle ätas haha

Men jag kan absolut rekommendera receptet. Är ju ett recept som kan varieras rätt enkelt. Jag hittade exempelvis inte cacao & chili-kryddan så jag tog kakao och chiliflakes istället. Det gick ju bra det med måste jag säga och Adam tyckte också att det var gott. Bra avslut på söndagskvällen.