Köttfärspaj & pannacotta
Idag gjorde jag en köttfärspaj och bjöd Åsa på som är här och hälsar på i helgen.
Den innehöll;
500 gram köttfärs, 1 broccolihuvud, en halv purjolök, ett paket bacon.
Allt det här bryntes i stekpanna. Och sen ner i pajskalet och på med äggstanning.
Både pajskal och äggstanning följde "vanliga" recept, så ta det som passar dig bäst.

Till efterrätt bjöds på alhgrensbilar pannacotta. Gör varje lager för sig och låt stela i glaset emellan.
3 portioner
3 dl grädde
13 alhgrensbilar i varje färg
Ta 1 dl grädde och häll i kastrull. Lägg i en av färgerna på bilar. Låt bilarna smälta utan att grädden kokar. Häll i glas. Låt stelna, ca 1 timme i kylskåp. Gör sen nästa färg. Låt stelna. Gör sista färgen. Låt stelna. Klart!
