Kycklingfilé med sötpotatis och bönsallad

Fredaqskvällen till ära åt vi kycklingfilé med sötpotatis och bönsallad, ett recept som jag hittade på en blogg som heter "Bland bakverk och kastruller". 
 
Jag valde att marinera kycklingen med Adams egengjorda chilisås, kunde nog tagit lite mer för det blev inte så stark smak av den, tillsammans med lite olja, örtsalt, peppar, persilja, timjan och rosmarin. 
 
 
Så här blev det på tallriken. En god kombination där smakerna passar väldigt bra ihop. Både jag och Adam saknade dock lite sås ;)
 
 
Själva salladen, som säkert passar lika bra till annan mat också, som ett tillbehör. I recptet stod det röda bönor så vi tog kidney bönor, fanns inga andra röda bönor på maxi. 
 
 
Allt i sina egna skålar. Då jag inte ville att kycklingen skulle riskera att bli torr så brynte jag dem bara i stekpannan och sen hade jag in dem i ugnen ca 10 minuter. Samtidigt som sötpotatisen blev klar. Vi hade också kycklinghalvor och inte hela filéer så det gick ganska snabbt att tillaga dem. 
 
Trevlig helg!
 
 
 

Kommentera här: